Varför ska jag välja Enklare Vardag?

I dag finns det många företag att välja mellan för att utföra hjälp och service i och utanför hemmet. Det skapar ofta osäkerhet och förvirring. Vem ska jag välja och hur ska jag kunna veta om de är pålitliga? Det är frågor som vi på Enklare Vardag tycker är mycket viktiga, eftersom vi själva vet hur svårt det kan vara att välja ett företag när vi ska skaffa elleverantör eller anlita en verkstad för att laga bilen.

Därför har vi lovat oss själva att vara så tydliga och raka som det bara går när det gäller allt som berör vår verksamhet. Ingenting ska vara krångligt eller svårt när ni har kontakt med oss. Det är därför vi heter Enklare Vardag! För att just du ska få uppleva att din vardag blir mindre komplicerad. Vi försöker hela tiden förbättra oss på detta. Att göra vardagen enklare för andra är ett ständigt pågående arbete hos oss.

Ett sätt att göra saker enklare är t ex att vi är lätta att nå. Undrar ni över något, eller är missnöjd över något, så finns det alltid någon som ni lätt kan kontakta för att få svar på era frågor.

Kontakt

Enklare Vardag
Skeppargatan 7
114 52 Stockholm

Telefon: 08-122 00 430
info@enklarevardag.se

Tyck till!

Har du ett förslag kring hur vi kan bli bättre? Berätta! Vi lyssnar. Noga. Svara på vår enkät här.