Falska medieuppgifter med syfte att skada Enklare Vardag

Tidningarna Kommunalarbetaren och Arbetet har i ett antal artiklar som publiceras på deras respektive webbsidor ”granskat” Enklare Vardag Sveriges verksamhet. De anklagelser som framförs är grundlösa och felaktiga. Vi kan inte tolka dem på annat sätt än att tidningarnas uppgiftslämnare är ute efter att misskreditera och skada företaget.

Attendo ny underleverantör Stockholms stad

FSB Finsk Omsorg som Enklare Vardag tidigare anlitat för larm- och nattinsatser har blivit en del av Attendo Sverige AB. För dig som kund innebär det inga stora förändringar. Såhär skriver Annsi Pajuvirta, VD för Finsk Omsorg i ett brev om förändringen: "Eftersom vår nuvarande personal kommer att erbjudas anställning hos Attendo med oförändrade villkor så kan man säga att de bara byter arbetskläder. I övrigt fortsätter verksamheten precis som vanligt. De besöker sina kunder enligt samma schema och genomför samma insatser som tidigare."Denna förändring gäller hela Stockholms stad från och med den 6 december 2018.

Enklare Vardag minskar sitt geografiska upptagningsområde

Enklare Vardag har valt att avsluta verksamheten i fyra kommuner för att frigöra resurser till kommuner där vi växer och får fler kunder. Från och med den 30 april 2018 går det därför inte längre att välja oss för hemtjänst i Huddinge, Knivsta, Täby och Vallentuna. I Huddinge har vi däremot behållt ledsagningen.

Enklare Vardag öppnar nytt kontor i Upplands Väsby!

Från och med i dag blir det lättare för våra äldre i Upplands Väsby att besöka oss. Vi har nämligen öppnat ett nytt kontor på Hagvägen 6A. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder ökad tillgänglighet. Enklare Vardag har sedan tidigare kontor på Östermalm, i Sollentuna och Akalla.

Öppettider på Enklare Vardags kontor under jul och nyår.

Våra kontor kommer vara stängda på röda dagar under perioden 24 december - 1 januari. Under mellandagarna, 27-29 december, kommer alla kontor vara öppna som vanligt ...

Enklare Vardag i Vallentuna!

Enklare Vardag finns nu i Vallentuna kommun för kundval hemtjänst, och det finns möjlighet att välja oss som utförare redan nu.

Enklare Vardag finns nu i Danderyd!

From 1 januari 2017 är det möjligt att välja Enklare Vardag som utförare av hemtjänst i hela Danderyds kommun. Vi erbjuder hemtjänst och personlig assistans ...

Enklare Vardag öppnar nytt kontor i Sollentuna!

Från och med i dag blir det lättare för våra äldre i Sollentuna att besöka oss. Vi har nämligen öppnat ett nytt kontor på Ribbings Väg 89. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder ökad tillgänglighet!Välkomna!Enklare Vardag har sedan tidigare kontor på ÖstermalmKungsholmen och i Akalla.

Enklare Vardag finns nu i Huddinge!

Nu finns Enklare Vardag som utförare i Huddinge.

Öppettider på Enklare Vardags kontor.

Under mellandagarna, 28-30 december, kommer endast kontoret vid Fridhemsplan vara öppet, mellan 10-16. På nyårsafton är kontoret öppet 10-13.Adress: Drottningholmsvägen 10.Det går som vanligt att nå oss dygnet runt på vårt beredskapsnummer:Telefon: 08-122 00 430.Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

Ny verksamhetschef.

I dag hälsar vi Isabella Hjalmarson Vertovec välkommen till Enklare Vardag!

Utbildning pågår!

Förra veckan träffades 45 anställda på Enklare Vardag, uppdelat på tre dagar, för att diskutera den nationella värdegrunden. Den nationella värdegrunden innebär att äldre personer ska ges möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande, trygghet och meningsfullhet. Efter en introduktion av Fria Ros blev det grupparbeten där vi diskuterade vad värdegrunden innebär praktiskt i det dagliga arbetet ute hos våra kunder. Avslutningsvis fick alla ett diplom. Ett nytt utbildningstillfälle kommer att dyka upp igen i oktober.Mer information om Nationell Värdegrund går att läsa om här.

Enklare Vardag rekryterar ny Vice VD och verksamhetschef.

Efter en noggrann rekryteringsprocess har Enklare Vardag med hjälp av Workmint, rekryterat en ny Vice VD. Vår nya medarbetare heter Nina Räsänen och har tidigare bland annat arbetat som chef på Aleris och HSB Omsorg. Nina kommer senast från ett konsultarbete åt Sigtuna kommun.Vi är mycket glada över att Nina bestämt sig för att jobba hos oss!Nina tillträder tjänsten i dag, den 7 september 2015.

Fariba Bameti intervjuad i Enterprise Magazine

I septembernumret av Enterprise Magazine blir vår VD, Fariba Bameti intervjuad. Intervjun innehåller bland annat hennes syn på vad som kännetecknar en bra hemtjänst.En personlig hemtjänst för en enklare vardag.
Det går också att läsa artikeln som e-tidning här: Enterprise MagazineArtikeln börjar på sidan 92.

Nytt kontor vid Fridhemsplan.

Den första augusti 2015  öppnar Enklare Vardag ett nytt kontor på Drottningholmsvägen 10 i Stockholm. Det kommer innebära att administrationen för vår enhet Enklare Vardag Norr kommer att flyttas till denna adress. Det gamla kontoret vid Sibeliusgången 26A i Akalla, kommer fortsätta användas som utbildningslokal för våra medarbetare.Mer information om det nya kontoret kommer meddelas senare.

Öppet hus! Äldrekontakt och påskfika.

Inför påskhelgen höll vi öppet hus för våra kunder på Skeppargatan och Sibeliusgången. Till kaffet och påskmusten bjöds det på cupcakes! Dessutom fick vi besök av Birgit Eneqvist från Äldrekontakt, som hjälper äldre att komma i kontakt och träffa nya vänner.Mer om Äldrekontakt:http://www.aldrekontakt.se

Din hemtjänst i Solna

Från och med 1 juni 2011 finns Enklare Vardag i Solna. Det betyder att du kan välja Enklare Vardag om du har fått hemtjänst i Solna kommun.

Det är inte lätt att välja

Att välja vem som ska utföra hemtjänsten är inte någon enkel uppgift. Det är väl ungefär jämförbart med hur svårt det kan vara att välja elleverantör. Ska man välja ett kommunalt eller ett privat alternativ? Ska man välja ett stort företag, eller blir det kanske personligare med ett mindre företag?

Enklare Vardag i Täby och Upplands Väsby

Från och med 1 augusti 2010 finns Enklare Vardag i Täby och Upplands Väsby. Det betyder att du som bor på någon av dessa orter kan välja oss om du behöver hjälp med hemtjänster.

The neighbours (Noa and two other children) are sliding a long distance on their feet on the wet and slippery ice outside our door. January 2008.

Enklare Vardag 2: Tillit

När jag promenerat till jobbet de senaste veckorna har kroppen ofta varit på helspänn.

Kontakt

Enklare Vardag
Skeppargatan 7
114 52 Stockholm

Telefon: 08-122 00 430
info@enklarevardag.se

Tyck till!

Har du ett förslag kring hur vi kan bli bättre? Berätta! Vi lyssnar. Noga. Svara på vår enkät här.